Χορός τελειοφοίτων 2011 (28 Ιανουαρίου 2011, ώρα 20:30)

Έφτασε επιτέλους η ώρα που απ’ την αρχή της χρονιάς όλοι μας περιμέναμε. Ο χορός των τελειοφοίτων! Αυτή τη φορά ήμασταν εμείς οι τελειόφοιτοι. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά του Intercontinental, ήρθα αντιμέτωπη με ψηλοτάκουνες γόβες, κολλαριστά πουκάμισα και δεκάδες χαμόγελα. Συμμαθητές και συμμαθήτριες άφησαν τα βιβλία τους σπίτι και ήρθαν στην αίθουσα Ballroom του intercontinental για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους. Φωτογραφίες, βίντεο, γέλια…ο χορός μας μόλις άρχισε !

Τους καλεσμένους καλησπέρισαν η Ήβη Κουμάκη, η Δέσποινα Πολυζωίδου και ο Πασχάλης Βήττας. Τρία τεράστια χαμόγελα ανέβασαν τη διάθεση όλων των παρευρισκομένων. Στη συνέχεια όλα τα ζευγάρια δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο βαλς, κάνοντας κάθε γονιό να συγκινηθεί. Ακολούθησε το τραγούδι της χρονιάς…..  το δικό μας τραγούδι….. σε στίχους και μουσική του Ορέστη Ασπιώτη και μουσική ευγενική χορηγία του Μάριου Ηλιόπουλου. Τα λόγια του , ζεστά….. γίναμε όλοι μια αγκαλιά και το τραγουδήσαμε ελαφρώς συγκινημένοι. Με το που τελείωσε το τραγούδι, επικράτησε πανικός…. Γιατί ;; Γιατί άρχιζαν τα χορευτικά και όλοι τρέχαμε πανικόβλητοι.

Τα χορευτικά μας κατέπληξαν ομολογουμένως τα πλήθη, γι’ αυτό και εισπράξαμε όλοι ένα δυνατό χειροκρότημα. Ύστερα ήρθε η ώρα για κάθε μαμά και μπαμπά να χορέψει με το παιδί του. Μαμάδες και μπαμπάδες λοιπόν έκλεψαν την παράσταση.

Δεν ξέρω αν ήταν η τελευταία φορά που βρισκόμασταν  όλοι μαζί στον ίδιο χώρο μα σίγουρα θα μας μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΗ! Άλλωστε μια φορά αποφοιτάς σ’ αυτή τη ζωή…

Εύχομαι σε όλους να έχουν επιτυχία και να αντιμετωπίζουν κάθε κατάσταση με χαμόγελο.

Μαριάννα Κανακίδη (Γ3 Λυκείου)Advertisements
This entry was published on Φεβρουαρίου 10, 2011 at 10:06 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: