“Εμπορική έκθεση μαθητών 2011”

Back2Fun

Είναι στο χέρι σου!

Η ομάδα της Εικονικής Επιχείρησης του Λυκείου μας συμμετείχε και τη φετινή σχολική χρονιά στην εμπορική έκθεση η οποία διοργανώθηκε από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), με θέμα την επιχειρηματικότητα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 στον 10 όροφο του The MALL Athens και συμμετείχαν σε αυτή 35 σχολεία απ΄ όλη την Ελλάδα, καθένα από τα οποία έστησε το δικό του περίπτερο για να προωθήσει το προϊόν του.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», που είναι ένα από τα προγράμματα του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), όπου συμμετέχουν Λύκεια από όλη την Ελλάδα. Το Σωματείο εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό Οργανισμό Junior Achievement.

Η ομάδα επιχειρηματικότητας του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έστησε το δικό της περίπτερο και με θετική διάθεση, ζωντάνια και κέφι προώθησε στους πελάτες της έκθεσης το προϊόν που είχε η ίδια επιμεληθεί: πολύχρωμα βραχιολάκια με αισιόδοξα μηνύματα τυπωμένα σε αυτά για περισσότερα χαμόγελα και μεγαλύτερη αισιοδοξία στη ζωή…

Ζήσαμε μία αληθινή επιχειρηματική εμπειρία και παράλληλα περάσαμε μία αξέχαστη μέρα γεμάτη χαρά, ζωντάνια, μουσική, χορό, αισιοδοξία για το μέλλον και πολλά χαμόγελα…«Είναι στο χέρι μας η θετική στάση ζωής».

Την έκθεση των μαθητών, όπου παρουσίασαν τις καινοτόμες προτάσεις τους για προϊόντα και υπηρεσίες, επισκέφθηκε η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η ομάδα εικονικής επιχείρησης του Λυκείου 2010 -2011

۷        Σταυρίδη Χριστίνα  (Α2 Λ) :  πρόεδρος

۷        Μενδωνίδης Αλέξανδρος (Α5 Λ) : οικονομικός διευθυντής

۷        Σοφικίτης Κωνσταντίνος (Α1 Λ):διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ

۷        Παππάς Κωνσταντίνος (Α2 Λ) : διευθυντής παραγωγής

۷        Λάππα Βερόνικα (Α5 Λ) : διευθύντρια δημοσίων σχέσεων

۷        Μοάτσος Μιχάλης (Α2 Λ) : διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού

۷        Μαρίνη Ειρήνη (Α1 Λ) : στέλεχος

۷        Ντζανάτου Δανάη (Α4 Λ) : στέλεχος

۷        Καρακάσης Αλέξανδρος (Α2 Λ) : στέλεχος

۷        Λιβερίου Νέλλυ (Α3 Λ) :  στέλεχος

۷        Μιχαηλίδου Μαρία (Α5 Λ) : στέλεχος

۷        Μακρίδης Δάνης (Α3 Λ) : στέλεχος

۷        Μαρολαχάκης Μανόλης (Α4 Λ) : στέλεχος

Χριστίνα Σταυρίδη (Α2 Λυκείου)

Advertisements
This entry was published on Μαρτίου 8, 2011 at 4:10 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: