Διαγωνισμός μουσικής για νέους

Είμαστε μια ομάδα μαθητών που θα πάρουμε μέρος στο Μουσικό Διαγωνισμό Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων. Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται επί 27 χρόνια και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά, εφήβους και νέους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη μουσική και να αξιολογηθούν από μια έμπειρη ομάδα κριτών. Κάθε είδος μουσικής είναι αποδεκτό ενώ επιτρέπεται η συμμετοχή από σολίστες αλλά και από ομάδες παιδιών.

Φέτος, λοιπόν, αποφασίσαμε να πάρουμε και εμείς μέρος σε αυτό το διαγωνισμό σαν ένα Rock Group τα μέλη του οποίου είναι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου μας: στα vocals ο Σωτήρης Γεωργακόπουλος (ΓΑ2) και η Λουΐζα Ζυγουράκη (ΓΒ3), στα drums ο Δάνης Μακρίδης (ΛΑ3), στα πλήκτρα ο Αλέξανδρος Λουδάρος (ΛΑ2), στο μπάσο ο Γιάννης Μπαλαφούτας (ΛΑ4). και στις κιθάρες η Ειρήνη Μακαρούνη (ΛΑ1) και ο Αλέξανδρος Καπελετζής (ΛΑ1). Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες προσπαθούμε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε και να βελτιώσουμε τα κομμάτια μας. Τελικά καταλήξαμε σε τέσσερα Rock τραγούδια: It’s My Life (Bon Jovi), Use Somebody (Kings of Leon), Stupid Girl (Garbage) και Heartbreaker (Pan Benatar).

Για καλή μας τύχη ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τελειοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, να ηχογραφήσουμε τα κομμάτια μας σε studio αλλά πάνω από όλα να παρουσιάσουμε στους συμμαθητές μας αυτό για το οποίο δουλέψαμε όλοι τόσο σκληρά στη συναυλία του GENERATION D!!!

Ειρήνη Μακαρούνη (Α1 Λυκείου)

Advertisements
This entry was published on Μαρτίου 20, 2011 at 6:17 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: