Βρεθήκαμε στον υπέροχο κόσμο των νικητών

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑθΗΝΑ 2011 και των Special Olympics Ελλάς, κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου και η Υφυπουργός Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου βράβευσαν τους 150 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από την Αττική, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Συνόδου Νεολαίας, μεταξύ των οποίων και συμμαθητές μας.

Στους μαθητές απενεμήθη ο τίτλος του Έφηβου Ηγέτη για την ενεργό και πολύτιμη συμμετοχή τους στην Παγκόσμια Σύνοδο Νεολαίας Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, καθώς και για τη συνεισφορά τους στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος πολιτισμού και σεβασμού στη διαφορετικότητα , από κοινού με τους αθλητές Special Olympics Ελλάς. Στην Παγκόσμια Σύνοδο Νεολαίας συμμετέχουν 150 Έφηβοι Ηγέτες από την Ελλάδα και 150 Έφηβοι Ηγέτες από το εξωτερικό, οι οποίοι μέσα από τις δράσεις τους κατά την διάρκεια της Συνόδου αποσκοπούν στην ενημέρωση της Ελληνικής κοινωνίας και στην ευαισθητοποίηση των ΜΜΕ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την ενεργό συμμετοχή και ευαισθητοποίησή τους στην καλλιέργεια του σεβασμού στη διαφορετικότητα και στην προαγωγή του πολιτισμού.

Η συντακτική ομάδα Λυκείου

Advertisements
This entry was published on Απρίλιος 2, 2011 at 7:55 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: