Εντυπώσεις από το Διαγωνισμό Μουσικής Για Νέους

Την Κυριακή στις 10 Απριλίου 2011, μετά από ένα μήνα εντατικής προετοιμασίας, λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό μουσικής για νέους που οργάνωσε η Χ.Ο.Ν. (Χορωδία και Ορχήστρα Νέων). Η εμπειρία αυτή, ήταν πολύ ξεχωριστή για μας και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά από πολύωρες πρόβες, ηχογράφηση σε studio και τη γενική πρόβα στη συναυλία του GENERATION D,  ήμασταν έτοιμοι να διαγωνιστούμε. Πάνω στη σκηνή δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και το αποτέλεσμα ήρθε σαν μια ευχάριστη έκπληξη: πήραμε την 4η θέση στην κατηγορία μουσικών συνόλων παιδιών από 12 έως 16 ετών και μας απονεμήθηκε ο Α΄ Έπαινος. Φυσικά, όλα αυτά δεν θα τα είχαμε καταφέρει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του κ. Καζαμία και του κ. Σκαρμούτσου οι οποίοι μας οργάνωσαν και μας συντόνισαν.

Αυτές οι εβδομάδες προετοιμασίας ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας και χαιρόμαστε πολύ που οι κόποι μας και η σκληρή δουλειά απέδωσαν. Επίσης, αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που μας δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούμε για άλλη μια φορά μέσα από αυτό που αγαπάμε, τη μουσική, και όλοι ανυπομονούμε για κάτι παρόμοιο από το οποίο θα κερδίσουμε πάλι τόσα πολλά!   

Ειρήνη Μακαρούνη (Α1 Λυκείου)

Advertisements
This entry was published on Απρίλιος 14, 2011 at 10:05 ΠΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: