Το Generation D των Εκπαιδευτηρίων Δούκα: μία γιορτή αφιερωμένη στο Βιβλίο, την Τέχνη και τον Πολιτισμό!

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα θα πραγματοποιηθεί μία μοναδική εκδήλωση «από τα παιδιά για τα παιδιά»!

Με αφορμή τον εορτασμό των 95 χρόνων του Σχολείου μας, το φεστιβάλ αυτό, αποκλειστικό δημιούργημα της Generation D, μιας ανήσυχης γενιάς που χαρακτηρίζεται από έντονη δημιουργικότητα, διαφορετικότητα και δυναμισμό, αγκαλιάζει το Βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό!

Ποικίλες δραστηριότητες και πρωτότυπα προγράμματα, όπως Θέατρο, Χορός, Σινεμα, Graffiti, Ζωγραφική, Συναυλία, Εκθέσεις, Εργαστήρια Βιβλίου, αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία μίας τέτοιας ανοιχτής και δημιουργικής συνάντησης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα έκφρασης και αλληλεπίδρασης.

Με το σύνθημα: «Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι», φέτος, στο Generation D, συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα βιβλία για να γεμίσουμε τις βιβλιοθήκες απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να μας φέρετε τα βιβλία που δε χρειάζεστε πια, αλλά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, για να τα προσφέρουμε σε άλλα παιδιά που διψούν για ανάγνωση.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Generation D, στη «δική μας γιορτή», από τις 11 το πρωί.

Advertisements
This entry was published on Μαρτίου 29, 2012 at 6:40 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: