Ενημερωτική Ομιλία για τον Καρκίνο του Μαστού

Karkinos_Mastou4mΟι μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενημερωτική ομιλία με θέμα την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού. Η εμπεριστατωμένη παρουσίαση πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίασης – Στήριξης: «ΕΜΕΙΣ», από το Χειρουργό Μαστού, κ. Γροσομανίδη Δημήτρη, το Χειρουργό-Γυναικολόγο, κ. Πανούση Δημήτρη, καθώς και τη Διατροφολόγο, κ. Κακαβελάκη Χριστίνα. Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση, κατά την οποία οι μαθήτριες έλαβαν υπεύθυνες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά τους.

Η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρείας  Ίασης – Στήριξης: «ΕΜΕΙΣ», στόχο έχει την πλήρη ιατρική και οικονομική στήριξη απόρων γυναικών με καρκίνο του μαστού, την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κ.λπ.) και την επιστημονική έρευνα.

Advertisements
This entry was published on Μαρτίου 16, 2014 at 4:05 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: