Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

BAZAAR1mΣε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, εναρμονισμένο με το πνεύμα των εορτών και με ένα σημαντικό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε, για ακόμη μια χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δαΐς, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία  να ανταλλάξουν ευχές  και να μοιραστούν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Πλήθος εκδηλώσεων, ποικίλες δραστηριότητες και συναρπαστικές εκπλήξεις αποτέλεσαν τον καμβά της ξεχωριστής αυτής ημέρας. Θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικοί αγώνες και πρωτότυπες δράσεις για όλη την οικογένεια ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.Bazaar6s

Ο σεφ,  Ανδρέας Λαγός αποκάλυψε μικρά γευστικά μυστικά του. Η Χορωδία και η Ορχήστρα των Τμημάτων Μουσικής του Σχολείου με τη συνοδεία του αγαπητού σε όλους τραγουδιστή, Γιώργου Τσαλίκη συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με όμορφες γιορτινές μελωδίες. Παιδιά και γονείς γυμνάστηκαν διασκεδάζοντας στα βήματα της εναλλακτικής χορογραφίας του Tumbao, ενώ παρακολούθησαν και ανοιχτό μάθημα Kick Boxing με το γνωστό προπονητή, Στέλιο Πολίτη. Παράλληλα, παραδοσιακά εδέσματα από τη γαλλική, γερμανική και ιταλική πρόσφεραν μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Τέλος, η πλούσια αγορά έδωσε ευφάνταστες και οικονομικές λύσεις για τα δώρα των ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων του φετινού Bazaar θα διατεθεί στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Χαρά».  Ταυτόχρονα, στόχος είναι η ενίσχυση των σκοπών του ΑΣΕΔ και η στήριξη στις προσπάθειες του «Αρκτούρου».

Advertisements
This entry was published on Δεκέμβριος 23, 2014 at 9:15 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: