Επίσκεψη του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Λυκείου στα γραφεία του Silver Alert

Silver AlertΤην Πέμπτη, στις 17 Δεκεμβρίου, μια αντιπροσωπεία μαθητών-μελών της ομάδας επιχειρηματικότητας – Junior Achievement του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων  Δούκα, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της Μ.Κ.Ο. «Γραμμή Ζωής» στην Αθήνα, μετά από κατάλληλο προηραμματισμό συνάντησης στο πλαίσιο της αναζήτησης χορηγών για την προώθηση τις επιχειρηματικής ιδέας τους. Με την επιλογή συγκεκριμένων μαθητών για την εργασία αυτή, την κατάλληλη και εντατική προετοιμασία τους σχετικά με την παρουσίαση του προϊόντος και της start-up επιχείρησής τους, πραγμάτωσαν με επιτυχία την επικοινωνία των ιδεών και των επιχειρηματικών ενδιαφερόντων τους στον υποψήφιο Μέγα Χορηγό της εταιρείας, καταφέρνοντας τελικά να προκαλέσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μέρους του φορέα και να κατακτήσουν την επιδοκιμασία αλλά και την υπόσχεση για υποστήριξη αυτού. Απότοκος της συνάντησης η σύναψη μακράς συνεργασίας με τη «Γραμμή Ζωής – Silver Alert», σε μια συνδιαλογή που σφραγίστηκε από την εκδήλωση του θαυμασμού του χορηγού σχετικά με τις καινοτομίες της εταιρείας των μαθητών, καθώς και την ρήτρα για την αμέριστη αρωγή τους στην προσπάθεια προώθησης του Business Plan στο πλαίσιο διαγωνισμού «Εικονικής Επιχείρησης» του Σ.Ε.Ν. Απόκτηση ευρεσιτεχνίας, διοργάνωση συνέντευξης τύπου, μαζική παραγωγή και προώθηση στο καταναλωτικό κοινό είναι τα προτεινόμενα επόμενα βήματα, με την ισχυρή ομάδα των μαθητών να εργάζεται δυναμικά κι εντατικά με αυτοσκοπό την εξέλιξη της επιχείρησής τους, του αποτόκου των κόπων τους, εντός των ορθών χρονικών πλαισίων του διαγωνισμού.

Περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω της σελίδας της επιχείρησης στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/We-Care/367688020070884

Δημήτρης Ντάρας, Α1΄ Λ

Advertisements
This entry was published on Ιανουαρίου 14, 2015 at 10:41 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: