Απόκριες στο Σχολείο!

Apokries4sΜε έκδηλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, οι μαθητές και οι μαθήτριές  μας συμμετείχαν στις ποικίλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας για τον εορτασμό της Αποκριάς!

Έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό, τα παιδιά, με ιδιαίτερη φαντασία και κέφι, ντύθηκαν μασκαράδες, διασκέδασαν σε μουσικοχορευτικά πάρτι και παρακολούθησαν επιδείξεις από τις ομάδες παραδοσιακών χορών.

Παράλληλα, η Α΄ Δημοτικού, μαζί με τα παιδιά των Γαλλικών Τμημάτων της Δ’ Τάξης και των Γερμανικών Της Ε’ Τάξης, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πιο ξέφρενη γιορτή του χρόνου, μέσα από μια διαδρομή στο μύθο, την ιστορία και τις παραδόσεις μας, με λόγο, θέατρο και κίνηση.

Ασφαλώς, ας μην ξεχνάμε ότι Νηπιαγωγείο μας γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη με ψησταριά και γαϊτανάκι!

Τέλος, όλοι μας είχαμε  την ευκαιρία να ζήσουμε   μια μοναδική εμπειρία με το καθιερωμένο κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου, στον προαύλιο χώρο των Εκπαιδευτηρίων μας.
Και του χρόνου!

Advertisements
This entry was published on Φεβρουαρίου 24, 2015 at 9:16 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: