Χορός Τελειοφοίτων Γενικού Λυκείου και International Baccalaureate 2015

Xoros4_1mΜοναδικές στιγμές σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν οι Τελειόφοιτοι του Γενικού Λυκείου και του International Baccalaureateτων Εκπαιδευτηρίων μας, μαζί με καθηγητές, γονείς και φίλους στον καθιερωμένο χορό τους.

Στην αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental, τα παιδιά παρουσίασαν ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα, γεμάτο φαντασία, κέφι και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις προσφέροντας χαρά αλλά και συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Διευθυντής Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, κ.Κωνσταντίνος Ι. Δούκας, με ένα θερμό και αισιόδοξο λόγο ευχήθηκε στους Τελειόφοιτους κάθε επιτυχία στη μετέπειτα πορεία τους, ενώ ο Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, Ανδρέας Καλογερόπουλος, μίλησε ειλικρινά και άμεσα στις καρδιές όλων.Xoros1m

Τέλος, η κ. Ελένη Μπλούχου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, απηύθυνε  το δικό της μήνυμα βεβαιότητας για την επίτευξη των στόχων τους.
Με μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και παιγνιώδη τρόπο, οι «παρουσιαστές» της εκδήλωσης Εύα Δεσποτοπούλου, Νικόλαος Κουτσούκος, Κωνσταντίνος Νιάκαρος και Σοφία Ξυλούρη, μας ταξίδεψαν στην ιστορία του θεσμού του Χορού των Εκπαιδευτηρίων, ο οποίος συμπλήρωσε φέτος τα 50 του χρόνια.

Ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε το εντυπωσιακό βαλς και τα πλούσια μουσικοχορευτικά δρώμενα, αλλά και το εξαιρετικό τραγούδι των αποφοίτων, ερμηνευμένο μοναδικά από το μαθητή, Πέτρο Αυγερινό.

Advertisements
This entry was published on Φεβρουαρίου 24, 2015 at 9:02 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: