Η αγκαλιά ενός μικρού παιδιού

ωωωωΈτσι μας υποδέχθηκαν, με ανοιχτές αγκάλες.
Μια πολυμελής ομάδα μαθητών ξεκίνησε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου για το Λύρειο Ίδρυμα, ένα εξαιρετικά φιλόξενο μέρος , το οποίο παρέχει σε λιγότερο τυχερά παιδιά στέγη , μόρφωση, αλλά , κυρίως, μητρική στοργή και αγάπη.
Με κέφι , δωρίστηκαν πολλά παιχνίδια και φαγητά που συγκεντρώθηκαν από τις δωρεές πολλών μαθητών του σχολείου. Αυτά τα δώρα, τα μετέφεραν στο μέρος οι ίδιοι οι μαθητές , μαζί με τον κύριο Μηνιώτη , και επίσης πέρασαν ολόκληρο το πρωινό του Σαββάτου παρέα με τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί , παίζοντας αμέτρητα παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού.
Αυτό που αποκομίσαμε από την υπέροχη ,εκείνη, εκδρομή ήταν η αγάπη και η ευγνωμοσύνη των παιδιών που μας υποδέχθηκαν σαν φίλους με τους οποίους είχαν καιρό να ιδωθούν. Έπειτα από μια τόσο ευχάριστη μέρα, είναι σίγουρο πως θα τους ξαναεπισκεφτούμε το συντομότερο δυνατόν!

Advertisements
This entry was published on Ιανουαρίου 24, 2016 at 4:09 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: