Ο Θανάσης Βαλτινός στο Σχολείο μας

Valtinos3mΣτο πλαίσιο του θεσμού «Διακεκριμένοι συγγραφείς και ποιητές συνομιλούν με μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα», οι φιλόλογοι του Λυκείου μας οργάνωσαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση προς τιμήν του Συγγραφέα και Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών, Θανάση Βαλτινού, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαϊς.

Η εκδήλωση περιλάμβανε αρχικά παρουσιάσεις του έργου του Βαλτινού από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και των συνεργαζόμενων σχολείων (Α’ Αρσάκειο Γυμνάσιο, Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και Δ’ Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου). Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση των μαθητών με τον  συγγραφέα.Valtinos2μ

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,  είχαν την ευκαιρία   να παρακολουθήσουν  τις πρωτότυπες παρουσιάσεις των μαθητών που εμβάθυναν στο έργο του Βαλτινού «αποδίδοντάς»  το  με τη δική τους ματιά και να ακούσουν το μεστό λόγο ενός από τους σημαντικότερους πνευματικούς ανθρώπους της χώρας μας.

Advertisements
This entry was published on Απρίλιος 13, 2016 at 9:26 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Αρέσει σε %d bloggers: