ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Ο Δήμος Αμαρουσίου, συμμετείχε δυναμικά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας», (16-22 Σεπτεμβρίου 2017), με μία σειρά δράσεων, με σκοπό την ενθάρρυνση και προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς, αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής στην πόλη τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Πέμπτη 21.09.2017, 19.00-21.00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, διεξήχθη η Ημερίδα της Ευρωπαϊκής Κινητικότητας, με το Σχολείο μας να δίνει ενεργά το «παρών»!

Την έναρξη της Ημερίδας έκαναν οι μαθητές μας, με την παρουσίαση της δράσης Ecomobility- Εκστρατεία Οικολογικής Μετακίνησης, μία παρουσίαση που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» από το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

κινητικότητα

Advertisements
This entry was published on Οκτώβριος 2, 2017 at 7:05 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: