Με εννέα βραβεία επιστρέφει η ομάδα του MUN από τη Θεσσαλονίκη..

images1Και τη φετινή χρονιά η ομάδα του ModelUnitedNations(ΜUN) πήρε μέρος στο ετήσιο συνέδριο ACMUN που οργανώνει το κολλέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη. Σε ένα από τα πιο φημισμένα συνέδρια MUN της Ελλάδος, η ομάδα του σχολείου μας κατάφερε να κερδίσει πέντε βραβεία με τον τίτλο του ‘Best delegate’ και τρία βραβεία με τον τίτλο ‘Honorable Mention’. Η διάκριση των μαθητών μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής τους στον όμιλο, κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί όχι μόνο από το φετινό συνέδριο, αλλά και από περασμένα συνέδρια όπου κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε μαθητές της χώρα μας αλλά και του εξωτερικού.

Όπως και τα προηγούμενα συνέδρια έτσι κι αυτό ήταν μία μοναδική εμπειρία γιατί αξιοποιήσαμε τους κόπους μας, αλλά πάνω απ’ όλα αποκτήσαμε γερά θεμέλια ως ομάδα. Προφανώς ο δεσμός αυτός της ομάδας μας έγινε πιο δυνατός μετά τις ατελείωτες ώρες γέλιου και συζητήσεων που κάναμε κάθε βράδυ μέτα το συνέδριο, όταν πηγαίναμε για φαγητό.  Αύτες οι στιγμές, μαζί με τους κανούργιους φίλους που αποκτήσαμε και όλα όσα ζήσαμε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, αποτελούν μοναδικές εμπειρίες, βαθιά ριζωμένες στο μυαλό και στην καρδιά μας.

Για αυτή την πραγματικά ξεχωριστή ευκαιρία που μας δίνεται κάθε χρόνο, αλλά και κάθε Πέμπτη μετά το σχολικό πρόγραμμα, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την υπεύθυνη καθηγήτριά μας, κ. Φώνη Κόρμπη, η οποία μάς έχει στηρίξει και μας έχει βοηθήσει για να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε και εξακολουθεί να το κάνει. Ηη κατάλληλη καθοδήγηση από μέρους της, οι σοφές συμβουλές της, τα αστεία μαζί της, ακόμα και το ότι μας «κυνηγούσε» με το σιρόπι γιατί είμασταν άρρωστοι, είναι κάποιοι από τους λόγους που την αγαπάμε και την αποκαλούμε «μαμά του MUN».

Το συνέδριο αυτό ήταν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που μας ένωσε ως ομάδα και το οποίο δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Θα θέλαμε  εκ μέρους όλης της ομάδας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Κόρμπη και να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας , που θα συμμετέχουν στο AMUN σε έναν μήνα!

Μ. Μ., Λ Α’ 1

This entry was published on 8 Μαρτίου, 2019 at 6:30 ΜΜ and is filed under Αρχική Σελίδα. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Σχολιάστε